​Opmåling af det danske jernbanenet

​​Mølbak Landinspektører A/S har vundet en rammeaftale på laserscanning og landmåling for Banedanmarks Anlægsdivision. Valget af Mølbak Landinspektører A/S skal blandt andet sikre en styrket digitaliseret og automatiseret opmåling af den danske jernbaneinfrastruktur med brug af mobil laserscanning. Se også vores nyhed fra september 2020 om rammeaftalen.

PROJEKTDETALJER

Kunde: ​Banedanmark


​Periode:
2020-2022


​Blandt vores ydelser
:

  • Opmåling af den danske jernbaneinfrastruktur til CAD-projekteringsgrundlag
  • Digitalisering, automatisering og levering af et komplet billede af Banedanmarks totale jernbanenet med brug af mobil laserscanning

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.