Projekter i udlandet​

​​Mølbak Landinspektører A/S bidrager til en del projekter i udlandet, særligt i Sverige hvor vi bl.a. har deltaget i et stort tunnelprojekt i Stockholm for det svenske Trafikverket. Målet var at dokumentere frihøjden af Södra Länken-tunnelen samt kontrollere tilstanden af det 15 år gamle byggeri. Mølbak Landinspektører A/S assisterede med ekspertise indenfor mobil laserscanning – en teknologi, som vi er erfarne brugere af, og som vi har bragt positiv værdi til mange vej- og byggeprojekter med. Læs mere om tunnelprojektet her.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.