Skybrudssikring i København

Mølbak Landinspektører A/S er rådgiver for Københavns Kommune i forbindelse med ekspropriation mm. forud for HOFORs, Novasfos' og Frederiksberg Forsynings etablering af skybrudstunneler ved Svanemøllen og Kalvebod samt i Valby. Se også vores nyhed fra marts 2020 om projektet.

PROJEKTDETALJER

Kunde: ​Københavns Kommune


​Periode:
2020-2025


​Vores ydelser
:

  • Sikring af nødvendige arealer og rettigheder ved at bistå Københavns Kommune (ekspropriationsmyndigheden) med bl.a. tilrettelæggelse og gennemførelse af ekspropriationsprocessen
  • Kvalitetssikring af ekspropriationmateriale udarbejdet af de tre forsynings-selskaber HOFOR, Novasfos og Frederiksberg Forsyning (anlægsmyndighederne)
  • Evt. efterfølgende matrikulær og tingbogsmæssig berigtigelse af de tre nye anlæg

Illustration: Københavns Kommune​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.