Udstykning af grunde

Overvejer du udstykning af grund? Hos Mølbak Landinspektører A/S tilbyder vi alle de klassiske landinspektøropgaver som fx rådgivning, opmåling og projektering, herunder udstykning af alt fra landbrugsjord til sommerhusgrunde.

​​

OPDELING I FLERE GRUNDE MED EGNE ADRESSER

Udstykning handler om at dele en grund op i flere grunde. Det kan fx være landbrugsjord, som skal udstykkes til byggegrunde. Det kan også være, at du vil udstykke jord fra din matrikel, så den nye byggegrund får sin egen adresse og sit eget matrikelnummer. Dog må man ikke udstykke grunde under 700 m2, og dermed kan man ikke udstykke fra sin grund, hvis den er under 1.400 m2.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ UDSTYKNING

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om udstykning af grund. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave. Udover at udstykke byggegrunde hjælper vi gerne med at planlægge, projektere og gennemføre byggeprojekter. Og vi hjælper også gerne med ansøgning om byggetilladelser.

Du kan ringe til os på telefon +45 70 20 08 83 eller skrive på e-mail molbak@molbak.dk.​​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.