Areal- og rettighedserhvervelse​

Vi rådgiver kommuner, ledningsejere, stat og øvrige myndigheder om areal- og rettighedserhvervelse gennem frivillige aftaler med lodsejere og andre interessenter og ekspropriation.

Vores landinspektører og jurister har stor erfaring med at tilrettelægge og gennemføre erhvervelsesprocesser og i den forbindelse optimere og tilpasse projekter og anlæg, så bygherren sparer tid og omkostninger, og berørte lodsejere føler sig hørt og ordentligt behandlet. 

Som Den Ledende Landinspektør for baneanlæg i hele landet har vi specialistviden og kompetencer, som kan komme dit projekt til gode.

VI KAN HJÆLPE MED

  • ​Optimering ved areal- og rettighedserhvervelse.
  • Besigtigelse og forhandling med lodsejere.
  • Afværgeforanstaltninger og mindre indgribende løsninger – lavere erstatninger.
  • Erstatningsfastsættelse, herunder for ulemper.
  • ​Proces- og projektledelse, herunder grænsefladekoordinering.

Kontakt gerne områdechef for Areal & Rettigheder Casper Thybo på tel: +45 20 73 38 83 eller e-mail cto@molbak.dk for at høre mere om, hvordan vi kan rådgive dig om areal- og rettighedserhvervelse. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.