logo-mobil

Rådgivende landinspektør, 

der flytter grænser og skaber byer

Se vores projekter​

Hvad kan vi tilbyde?​

Rådgivende landinspektør, 

der flytter grænser og skaber byer

Se vores projekter​

Hvad kan vi tilbyde?​

Lokal, national og international landinspektør

Mølbak Landinspektører A/S er en af Danmarks største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi arbejder lokalt, nationalt og internationalt, og vi leverer rådgivning, løsninger og ydelser, der dækker alle facetter af landinspektørforretningen. Vi kan fx hjælpe med rådgivning i forbindelse med udvikling og planlægning af nye byområder samt med rådgivning i forbindelse med areal- og rettighedserhvervelse til lednings-, jernbane- eller vejanlæg. 

Vores vigtigste aktiv er en stor stab af højt kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som gør en forskel for vores kunder. Som kunde hos os kan du forvente høj faglighed, engagement og kvalitet - hver gang.

Vi arbejder i hele Danmark. Vores hovedkontor ligger i Roskilde på Sjælland, og vi har mindre kontorer i Aalborg, Aarhus, København, Køge og Næstved.

Vi er Ledende Landinspektør

Mølbak Landinspektører A/S er Ledende Landinspektør for Statens Ekspropriationer til Banesager i hele landet. Som Ledende Landinspektør er vi ansvarlig for rådgivning i ekspropriationsprocesser samt matrikulære og tinglysningsmæssige berigtigelser, læs mere her.

Projektidéer for landinspektørstuderende

Er du landinspektørstuderende, og har du lyst til at skrive projekt om et yderst relevant, aktuelt og interessant emne, så læs videre her!

​​Hvordan kan vi hjælpe dig? Vælg din indgangsvinkel herunder:

Kontakt os allerede i dag

Som landinspektør kan vi hjælpe med en lang række ydelser. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

​​

Du kan kontakte os på telefon +45 70 20 08 83 eller på e-mail molbak@molbak.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Bemærk at felter markeret med * skal udfyldes. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt